Ģimenes Astroloģija

Mīļie studenti!

Vasarā esmu cītīgi strādājusi un sākot ar septembri piedāvāju jūsu uzmanībai lekciju kursu Ģimenes astroloģijā.

Galvenās tēmas:

šabloni un struktūras, kas atkārtojas ģimenes vēsturē – zodiaka zīmes, planētu aspekti, zīmīgi grādi, u.c. likumsakarības. Konkrētos piemēros mēģināsim izsekot šīm dzimtas līnijām.

Dzimtas laiks– Kronos un Kairos

Ūdens un Gaisa stihijas – drošu, uzticības pilnu attiecību veidošanas prasmes un spēja (vai nespēja) atdalīties no ģimenes, kad tam pienācis laiks. Par šo runāsim ļoti daudz visa kursa garumā no dažādiem skatu punktiem – kas tam ir nepieciešams, kas traucē, kādi planētu principi ir iesaistīti.

Brāļu un māsu apakšstruktūra ģimenes ietvaros un tās nozīme turpmāko partnerattiecību un draudzības veidošanā, kā arī dalībā dažādās interešu grupās.

Atsevišķi izcelsim Ūdens un Gaisa stihiju mājasun ko tās mums vēsta par drošību un intimitāti attiecībās.

Planētu arhetipi dzimtas vēsturē, kā tos skatīt vairākos līmeņos un kā tie ietekmē mūsu neapzinātos attiecību veidošanas paradumus jau pieaugušā vecumā.

Dzimšanas secība, dzimtas nozīmīgie notikumi, četras atdalīšanās fāzes, planētu cikli un to nozīme konkrētajā vecuma posmā. Hīrons un tā simbolika.

Kopā 8 lekcijas, sākot ar Septembri 2x mēnesī Pirmdienās. 18:00-21:00 Zoom vidē un slēgtā fb grupā.

14.sep un 28.sep

9.nov un 16.nov

5.okt un 19.okt

7.dec un 14.dec

Nepieciešamās priekšzināšanas– Planētas zīmēs, mājās, aspektos. (parasti tie ir pabeigti 1. un 2. kurss) Maksa 15EUR par lekciju (var maksāt pa daļām 1x mēnesī).

Pieteikšanās pa epastu: maija.krafte@gmail.com

Pēc apmaksas saņemšanas, tiksiet pievienoti slēgtajai fb grupai, kurā būs pieejami lekciju slaidi u.c. svarīga informācija.

Uz tikšanos lekcijās!