Marss Strēlniekā – laiks cīnīties par savām idejām

Marss Strēlniekā – laiks cīnīties par savām idejām.

No 26. janvāra līdz 17. matam mūsu gribas, enerģijas un aktivitātes planēta Marss atradīsies Strēlnieka zīmē, kurā galveno lomu spēlē ideja un aizrautība ar to. Strēlnieks, kā viena no trim uguns stihijas zīmēm, lieliski darbojas uz iedvesmas viļņa, vienlaicīgi daloties ar savu pārliecību, tādā veidā radot sev domubiedrus un sekotājus. Būt līderim ir dabiska Marsa pozīcija, tādēļ šajā laika posmā svarīgi būs tas, vai spēsim ar savu ideju aizgrābt citus, vai spēsim pārliecināt atbalstīt mūs un sekot mums. Un te runa neiet par detaļām vai niansēm, bet par kādu ideju vai koncepciju kopumā, par dzīves virzienu un jēgas meklējumiem.

Marss caur Strēlnieka zīmi ne vienmēr darbosies materiālu labumu vadīts. Par to vispār pat var nebūt runa. Svarīgi ir iegūt sekotājus savai pārliecībai, lai kopā sasniegtu nospraustos mērķus. Lielākais risks šajā laikā ir būt tik ļoti aizgrābtam ar savām idejām, ka nepamanīt būtiskus šķēršļus savā ceļā. Dīvaini, ka pārāk liels optimisms var arī traucēt visa realizācijai, tomēr saprātīgās devās tas ir tieši tas, kas vajadzīgs.

Darba lietās vairāk saskarsimies ar ārzemju tematiku. Tie var būt gan komandējumi, gan aktīva sadarbība ar citu zemju pārstāvjiem. Daudzi sajutīs vajadzību paplašināt savus horizontus visplašākā šī vārda nozīmē – iepazīs citu tautu kultūru, valodu, tradīcijas, apmeklēs kursus, lekcijas un seminārus, pieteiksies kvalifikācijas celšanas kursiem vai vienkārši satiks daudz interesantu cilvēku.

Grūtības var sagādāt koncentrēties uz kaut ko vienu, jo apkārt risināsies tik daudz interesantu notikumu un saskatīsim tik daudz un dažādu iespēju!!!

Līdz 12. februārim sanāks vairāk braukāt tepat pa tuvējo apkārtni, kārtojot dažādas lietas, komunicējot ar apkārtējiem un sarakstoties pa epastiem. Runāsim daudz un dikti un visu varēsim nokārtot.

Sākot no 3. februāra līdz pat tā beigām un vēl marta sākumam, vairākas planētas (Neptūns, Venēra un Merkurs) izveidos saspringtu saikni ar Marsu, kas ienesīs dažādus pārpratumus, neskaidrību un nenoteiktību. Šajā laikā vēlams visu precizēt un pārjautāt divreiz un galvenais – nestrebt karstu.

Tomēr no 24.februāra būs iespējas pieņemt pēkšņus un negaidītus lēmumus un pārsteigt pašiem sevi. Gudrākie un manīgākie vienkārši ķers mirkli un izmantos radušos situāciju savā labā.

Un visbeidzot dienas, kurās mums jāpiesargājas aizskart citus un censties būt iejūtīgākiem un līdzsvarotākiem: 26. janvāris, 1., 8., 15. un 23. februāris, 2. marts.

Un atcerēsimies – Marss Strēlnieka zīmē mums dos daudz iespējas darboties, galvenais ir neizkaisīt savus spēkus un neapmulst visā šai plašajā piedāvājumā, bet atrast pāris virzienus, ar kuriem aizrauties no visas sirds! Lai veicas!