Svētdiena, 15.maijs

Arī šodien Mēness būs Jaunavas zīmē, pievēršot mūs praktiskajai dzīves pusei. Šodien jau noskaņojums būs daudz labāks, lai gan pārāk atklāta emocionalitāte mūs vai kaitināt vai likt justies neērti. Personīgā intuīcija mūs var maldināt, tādēļ lielāka vērība jāpievērš faktiem un niansēm. Diena piemērota, lai pavadītu to ar draugiem kopīgās izklaidēs. Ģimenes cilvēkiem lieliska diena kopā ar bērniem viņiem veltītajos pasākumos. Daži sajutīs vēlmi pastaigāties pa veikaliem, lai iegādātos ko sev tīkamu un skaistu, jā, un arī praktisku. Pratīsim skaisti un diplomātiski runāt, veiksies rakstu darbos.

Ēdienkartē gribēsim visu “salikt pa plauktiņiem”. Nevajadzētu pārslogot kuņģi ar smagu barību. No alkohola joprojām ieteicams atturēties.

———————————-
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!