Svētdiena, 24.janvāris

Visas dienas garumā Mēness pavadīs Lauvas zīmē, padarot mūs aizrautīgākus un akcentējot radošās spējas. Ir Pilnmēness laiks (precīzs aspekts jau bija naktī), tādēļ Lauvas zīmes gan labās, gan ne tik labās īpašības var tikt izceltas vairāk ka parasti. Par labajām runājot, tās ir lepnums par saviem bērniem un laika veltīšana viņiem – kopīga atpūta un sportošana, pasākumu un ballīšu organizēšana, kā arī radošo spēju attīstīšana dažādu pulciņu un nodarbību veidā. Lauvas zīmi saista ar mīlestību un romantiskajām jūtām, tādēļ šodien savai mīlestībai būsim gatavi kaut zvaigznes no debesīm nonest, un vēl labāk, ja tas notiek publiski kā uz skatuves. Būsim ļoti atkarīgi no komplimentiem un atzinības, ja to nesaņemsim, varam stipri vien saskumt. Šodien jāuzmanās no pārlieku enerģiskas rīcības, jo tā var nenest gaidītos rezultātus. Labi spēsim saprasties ar vecākā gadagājuma cilvēkiem, respektējot esošo kārtību, tomēr spēsim padomāt arī par nākotni un iespējamiem uzlabojumiem, ja tāda vajadzība radīsies.

Pie galda vēlēsimies izjust košumu un svinīgumu. Labprāt izvilksim no bufetes savu skaisto servīzi un kristāla glāzes. Ja mums ir kāds “firmas ēdiens”, ko visi vienmēr slavē, neaizmirsīsim par to! Bet, protams, nekas nav labāks kā ar mīlestību gatavota maltīte sev tuviem un mīļiem cilvēkiem.

—————————————
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!