Sestdiena, 23.janvāris

Dienas lielāko daļu Mēness vēl pavadīs Vēža zīmē, kas ir ģimenes atpūtas un kopā būšanas diena. Visas dienas garumā izjutīsim Pilnmēness ietekmi (precīzs aspekts plkst. 3:45 jau 24.janvārī). Pats Pilnmēness būs Lauvas zīmē, kurā Mēness ienāks tikai pašā vakarā – plkst. 21:21, tādēļ diena paies zem Vēža zīmes ietekmes. Ja kaut ko plānojam vai vēlamies padarīt, tad vislabāk to veikt rīta pusē, bet ne vēlāk kā plkst 8:21, jo pēc tam iestāsies čika laiks kurš piemērots ierastajiem rutinētajiem darbiem un jau iesākto lietu pabeigšanai. Pilnmēness gaisotnē mūsu emocionālā puse kļūst redzamāka un izvirzās priekšplānā, tādēļ arī pievērsīsim tai lielāku uzmanību.

Kā jau pie Pilnmēness, daudzi izjutīs palielinātu apetīti (atslodzes stundas no plkst 15:45 23.jan – 15:45 24.jan), tomēr labprāt gatavosim arī paši un cienāsim citus. Eksperimentiem ar ēdienu gan diena nav piemērota, toties atzinību gūs mūsu iecienītās un laika pārbaudi izturējušās receptes.

—————————————
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!