Piektdiena, 22.janvāris

Arī šodien Mēness caur Vēža zīmi liks mums vairāk pievērsties rūpēm un gādībai par sev tuviem un mīļiem cilvēkiem. Lielāku uzmanību pievērsīsim  savām sajūtām un emocionālajam noskaņojumam. Aktualizēties var kādi jautājumi saistībā ar drošības sajūtu, kā arī nekustamo īpašumu. Bet vispār jau Vēža zīme simbolizē māti un ģimeni, tādēļ labprāt pavadīsim laiku mājās sev tuvu un mīļu cilvēku lokā. Tomēr, vairāk uz pēcpusdienu emocionālais fons kļūs nervozāks, mūs būs vieglāk izsist no sliedēm un pārsteigt nesagatavotus. Var gadīties kādas pēkšņas neatliekamas darīšanas, kas izjauc mūsu plānus, jābūt uzmanīgiem lietojot elektroierīces.Vakars nav piemērots, lai atrastos svešās, nepazīstamās vietās, tādēļ, ja esat nolēmuši doties vakara pastaigā, izmantojiet jau zināmos un drošos maršrutus.

Gatavojot ēdienu, droši varam stāties pie plīts, jo īpaši tad, ja esam labā noskaņojumā, jo to šodien pašu gatavotā maltīte uzņems visā pilnībā. Visvairāk mūs priecēs jau ierastās un pārbaudītās receptes. Gatavosim paši un cienāsim arī citus.

—————————————
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!