Otrdiena, 21.jūlijs

Dienas lielāko daļu Mēness pavadīs Jaunavas zīmē un varam sekot iepriekšējās dienas norādēm, sakārtot  un uzlabot ikdienas darbu, piestrādāt pie dienas režīma vai pievērsties tīrīšanas darbiem. Varam arī  iziet profilaktiskās apskates pie ārsta.

No plkst. 16:23 Mēness pāriet diplomātiskajā Svaru zīmē. Mēs jutīsimies labi tad, ja apkārt neviens nebūs sastrīdējies un viss būs līdzsvarā un harmonijā. Mēness caur Svaru zīmi aicina mūs uz vienošanos, tādēļ šis ir labs laiks dažādu pārrunu veikšanai un līgumu slēgšanai, pirkšanai un pārdošanai. Vairāk uzmanības pievērsīsim estētiskajam baudījumam, varam apmeklēt teātri vai koncertu. Tomēr dažkārt šajā laikā mums var gribēties izskatīt pārāk daudz iespēju, salīdzināt, vērtēt un atkal salīdzināt, kas rezultātā liek mums svārstīties un no malas izskatās kā vienkārša neizlēmība.

Ēdienkartē šodien koncentrēsimies uz sabalansētu, kvalitatīvu pārtiku. Vakarā liela nozīme būs arī maltītes izskatam un estētiskajam noformējumam.

______________________________________________
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!