Trešdiena, 13.maijs

Arī šodien Mēness visas dienas garumā pavadīs Zivju zīmē, piešķirot mums lielāku iejūtību attiecībā uz apkārtējiem. Varēsim viegli uztvert citu emocijas tīri intuitīvā līmenī un saprast citu vajadzības. Mēs kļūstam līdzjūtīgāki un raksturīgs ir liels līdzpārdzīvojums citu emocijām, kas bieži var traucēt mums pašiem. Labprāt piedāvāsim savu palīdzību un dažiem var būt vēlēšanās ziedot labdarībai. Labi strādā iztēle un fantāzija, tādēļ dažus var piemeklēt radošā iedvesma.

Ēdienkartē nav īpašu priekšrocību, tomēr arī šeit maltītes pagatavošanā varam ļaut vaļu iedvesmai un radošai pieejai. Šodien varam palutināt sevi ar kaut ko garšīgu. Daži dos priekšroku saldumiem.

———————————————————————-
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!