Otrdiena, 12.maijs

Šodien Mēness caur Zivju zīmi ļauj mums kļūt iejūtīgākiem un arī mazliet sapņainākiem nekā parasti. Pastiprinās intuīcija, tādēļ labāk varam sajust sarunu biedru un saprast otra vajadzības un izjūtas. Tomēr fona režīmā varam izjust arī tādu kā nomāktību un dažiem var likties, ka viņus pārāk mēģina ietekmēt un norādīt kā patiesībā vajadzētu rīkoties. Diemžēl varam arī nemācēt sevi aizstāvēt, jo iespējami pārpratumi un nesaprašanās, kam par iemeslu ir tās pašas ilūzijas un neuzmanība. Lai vai kā, tomēr diena ir laba, lai sevi palutinātu, pasaudzētu, iegādātos kādu jaunu apģērba gabalu vai apmeklētu SPA.

Ēdienkartē varam arī īsti nezināt ko gribam. Toties labi strādā iztēle un akcents vairāk būs uz sajūtām, baudām, ko sniedz šī maltīte. Daži vēlēsies ieslīgt tīri bohēmiskās izklaidēs.

———————————————————————-
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!