Ceturtdiena, 14.maijs

Šodien no plkst 8:13 Mēness pāriet aktīvajā un impulsīvajā Auna zīmē, liekot mūsu emocijām mutuļot. Laba diena aktīvai rīcībai kā arī spēsim darbus saplānot. Laba diena, lai sakārtotu savu emocionālo pasauli un apmeklētu psihologu. Laba diena, lai uzklausītu vecāku un pieredzējušāku cilvēku padomus. Ja vien neļausimies provokācijām, diena būs patiešām ražīga un varēsim paveikt vairāk kā citkārt, tomēr novērtējumu varam arī nesaņemt. Tieši otrādi, mums var pārmest to, ka ar savu aktivitāti neļaujam citiem justies ērti.

Ēdienkartē dosim priekšroku visam, ko var ātri pagatavot un tik pat ātri apēst.  Steigā varam kaut ko arī pārsālīt vai piededzināt. Būsim pārāk nepacietīgi, lai sagaidītu, kad ēdiens padzisīs, tādēļ jāuzmanās, lai neapdedzinātos.

———————————————————————-
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!