Sestdiena, 21.marts

Apsveicu visus ar Pavasara iestāšanos – Saule plkst 00:46 ir uzsākusi savu ceļu cauri Auna zīmei! Arī Mēness ir Auna zīmē, jauna cikla sākumā. Enerģijas ir ļoti daudz, apņemšanās – lielas, kā arī labas iespējas tās visas realizēt. Traucēt tam var vienīgi mūsu pašu impulsīvā un nepārdomātā rīcība, jo Auniņš nespēj paciesties. Visu vajag tūlīt un uzreiz! Nav laika domāt – ir jārīkojas, jāskrien! Dažiem, protams, var palīdzēt Saules labvēlīgais aspekts ar plānotāju Saturnu, bet pārējiem būs jāpieliek apzinātas pūles, lai kontrolētu savas impulsīvās emocijas (un to būs gana daudz) un rīcību.

Ēdienkartē derēs viss, kas ir ātri pagatavojams un apēdams. Ja vien vispār šodien būs laika paēst, tad priekšroka tiks dota t.s. fast food prdukcijai, ceptai, asai un karstai pārtikai. Dusmas un citi emocionālie kreņķi var izraisīt galvassāpes, tādēļ šodien pastiprināti jāpiedomā par to, kā šo milzīgo enerģiju ievirzīt produktīvā gultnē. Vēlams apmeklēt sporta nodarbības.

—————————————————————————
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!