Pirmdiena, 23.marts

Visas dienas garumā Mēness atradīsies Vērša zīmē, mudinot mūs uz praktisku rīcību, kas  mūsu dzīvi padarīs ērtāku un baudāmāku. Mācīsimies iekārtoties tā, lai mums ir ērti. Svarīgi kļūst tas kā mēs jūtamies, vai ap mums valda pareizā atmosfēra? Būsim gatavi arī pamatīgi strādāt, lai šo labsajūtu nopelnītu, tomēr uzslavas šodien gan nesaņemsim. Tas nekas, nevajag tādēļ kreņķēties, galu galā strādājam paši savam labumam. Pastiprināsies vēlme pēc dažādām estētiskām un ķermeniskām baudām. Varam apmeklēt kādu no masāžas vai pirts rituāliem, ieiet aromātiskā vannā vai vakariņot sveču gaismā – tas viss pieder pie dzīves ērtībām, dēļ kā Vērsītis ir gatavs nopūlēties – t.i. strādāt.

Arī ēdienkartē svarīgs būs estētiskais moments. Akcentu liksim uz labu, kvalitatīvu pārtiku no svaigiem lauku produktiem. Šoreiz iecienīta būs pašmāju virtuve.

—————————————————————————
Uzmanību! Mēness kalendārs, jeb dienas emocionālais fons ir sastādīts, balstoties uz Mēness stāvokļa izmaiņām dienas laikā, un šie ir vispārīgie, kopīgie ieteikumi. Tomēr jūsu horoskops nesastāv tikai no Mēness. Individuālajā horoskopā rādītāji var atšķirties. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar astrologu!